Sjælesorg på nettet.

Hvad er Sjælesorg?

Sjælesorg betyder omsorg for sjælen. Sjælesorg er en gratis fortrolig samtale med en præst.

På sjælesorg.nu kan du chatte eller tale over nettet med en præst om eksistentielle temaer, tab, sorg, mobning, kærlighed, om tvivl og tro. Eller om brud efter skilsmisse, ensomhed, præstations- og eksamensangst eller følelsen af ikke at være god nok eller svære personlige valg.

Sjælesorg er omsorg for sjælen, og det er en mulighed for at tale med et andet menneske om lige præcis det, som du går og tumler med. Præsten er en erfaren samtalepartner, et medmenneske som lytter, trøster og tager dig alvorligt.

Du behøver ikke være medlem af folkekirken, kristen, eller tro på Gud for at tale med en præst.

Anonymitet

Chatten og samtalen på sjælesorg.nu er fortrolig. Både du og præst er anonyme. Præsten har tavshedspligt, det betyder at chatten og samtalen bliver mellem jer. Samtalen bliver slettet.

Om sjælesorg.nu

Sjælesorg.nu er folkekirkens tilbud om en fortrolig samtale eller chat med en præst på nettet.

På sjælesorg.nu kan du gratis chatte eller tale med en præst på internettet via computer, smartphone eller tablet.

Projektet er støttet over en tre-årig periode af Folkekirkens Fællesfond og landets ti stifter.

Projektet er organiseret med styregruppe, projektgruppe, daglig leder og præster som er sjælesørgere på nettet.

Efter som du nu har fået de informationer, som du muligvis har manglet, kan du fra den 1. februar 2017 besøge hjemmesiden www.sjaelesorg.nu, for at få de spørgsmål afklaret, som du eventuel burde har.

Åbningstider:

Mandag - torsdag