Reformation og Martin Luther

Sottrup og Nybøl kirker har to fine arrangementer i forbindelse med Reformations- jubilæet:

Sogneudflugten d. 19. september, som går til Haderslev Domkirke, der spillede en central rolle i kampen om reformationen. Tilmeldings oplysninger nedenfor.

Reformations-andagt tirsdag d. 31. oktober, kl. 17.00, i Nybøl kirke, hvor vi synger salmer af Martin Luther og hører om reformationens betydning for vores samfund.

Koncert med "The In-Between Ensemble

Torsdag den 22.juni kl.19:30 I Sottrup kirke.

"The In-Between Ensemble fra klassisk til jazz", er en koncert med deltagere fra både den klasiske verden ved sopran Jill Terhaar Lewis og med jazzmusikerne, Robert Lewis på saxofon og Gerald Gregory på klaver.

Ensemblets programm spænder både over værker af André Previn, Brad Mehldau, Ned Rorem såvel som nye arrangementer og kompositioner af ensembelts egne medlemmer.

The In-Between Ensemble bevæger sig i et repertoire der udfolder sig både i og imellem klassisk musik og jazz.

Koncerten i Sottrup kirke er en unik mulighed for at nyde begge genrer under den samme koncert og endda inden for samme musikstykke. The In-Between Ensemble inviterer lytteren ind i en samtale mellem den klassiskeverden og jassens verden, hvor både forskellene og de fælles kvaliteter mellem de to genrer udfoldes og undersøges.

Trioen er på besøg fra USA og giver kun den ene koncert i Danmark.

The In-Between Ensemble spiller musik fra klassisk til jazz.