Gudstjenester og arrangementer

Alle gudstjenester til og med 3. januar 2021 er aflyst!

juleaftensdag vil det dog være muligt at komme forbi kirken og få julen med hjem i en pose.
Så kig forbi kirken kl. 11.00 - 12.00.

I ønskes alle en glædelig jul,

Klik her for at se alle planlagte gudstjenester og arrangementer i Nybøl og Sottrup kirke

Afstemning om dannelse af fælles menighedsråd

Der indkaldes til møde om dannelse af et fælles menighedsråd for Sottrup og Nybøl sogne, som i forvejen har fælles sognepræst og samarbejde omkring kirkernes personale.

Ved det nyligt gennemførte menighedsrådsvalg blev der, til Nybøl menighedsråd, ikke valgt det antal medlemmer som kræves til et fuldtalligt menighedsråd.

Nybøl menighedsråd ønsker, sammen med Sottrup menighedsråd, at der etableres et fælles menighedsråd. En beslutning som skal godkendes af kirkernes menighed hver for sig.

Nybøl menighedsråd afholder afstemningsmødet den 15. december 2020 kl. 19 i Nybøl Kirke.

Sottrup menighedsråd afholder afstemningsmødet den 16. december 2020 kl. 19 i Sottrup Sognehus.

Man er kun stemmeberettiget i det sogn man er tilknyttet.

Alle menighedernes medlemmer er velkomne.

Kirkekontoret

Sognepræst Karen Møldrup Rasmussen og kordegn Susanne Elefsen, er behjælpelig med papirarbejdet i forbindelse med dåb og bryllup, hvis der mangler en dåbsattest, man ønsker navneændring eller hvis andre papirer skal ordnes. Se mere under kontakt.